Over ons

Sinds 2009 een begrip in Zeeland

Sinds 2009 zijn wij bij SEC Catering hard aan de weg aan het timmeren. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Als kwaliteit en creativiteit hand in hand gaan, leidt dat tot verrassende resultaten. De drijvende krachten achter SEC Catering zijn René en Astrid Willems, Martijn van de Woestijne en Annika Meijboom. Wij combineren jarenlange ervaring in de horeca met frisse, nieuwe ideeën.

Martijn van de Woestijne (l) en René Willems

Wij maken van elke gelegenheid een culinair feestje!

Bij ons maak jij van elke gelegenheid een culinair feestje! Misschien wil jij een gesoigneerd diner aan huis geven maar heb je geen zin of tijd om zelf voor de inwendige mens te zorgen. Je kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. Of geef jij binnenkort een tuinfeest voor je vrienden? Een jubileum of bruiloft? Laat je eens verrassen door echt originele culinaire verwennerij.

Met evenveel oog voor detail en kwaliteit verzorgen wij ook de catering voor grootschalige evenementen in Zeeland, zoals het Zeeland Nazomer Festival, Jazz by the Sea, of de publiekscatering bij Sail de Ruyter. Referenties om trots op te zijn. Wij weten van elke gelegenheid, klein of groot, iets bijzonders te maken. Een ervaring die jouw gasten zich zullen herinneren.

Regionaal en het liefst biologisch

Wij zijn een Zeeuws bedrijf en gebruiken waar mogelijk regionale, liefst biologische producten. Onze organisatie is volledig ingericht op flexibiliteit. De kern van onze organisatie is compact.

Daarnaast maken wij gebruik van ingehuurd bekwaam personeel om ook voor grote evenementen over voldoende mankracht te kunnen beschikken. Op deze wijze bieden wij werk aan veel mensen uit Vlissingen en directe omgeving. Bovendien kunnen wij zo op elk mogelijk scenario inspelen terwijl de kosten in de hand worden gehouden.

Wij garanderen jou een maximaal resultaat uit elk budget. Neem dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons jouw volgende evenement onvergetelijk maken!

Heeft u bijzondere wensen?

SEC is zo flexibel als een elastiekje. En mocht de inspiratie om zelf ideeën aan te dragen u ontbreken, dan kunt u de creatieve invulling aan SEC overlaten. Zo komt u altijd met iets bijzonders voor de dag.

Bent u al nieuwsgierig geworden? SEC luistert graag naar uw wensen en doet u vrijblijvend een voorstel op maat. Neem contact met ons op.