A+ A A-

Zakelijk

Uw zakelijke evenement dient niet alleen voor uw eigen personeel goed geregeld zijn. Vaak is dit ook een visitekaartje voor uw relaties. Het is daarom belangrijk dat hier een ervaren organisatie achter staat.

SEC catering helpt u en uw bedrijf dan ook graag om een onvergetelijke indruk achter te laten. Wij vinden dat luisteren een van de belangrijkste taken is van de cateraar. Hierdoor kunnen wij gehoor geven aan al uw wensen en dit vertalen naar een evenement van hoge kwaliteit voor uw gasten.

Neem contact op voor meer informatie over catering voor bedrijven.

Particulieren

Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag, een private dinner of een jubileum. SEC catering combineert persoonlijke aandacht met culinaire hoogtepunten. Exact op maat. In uw eigen huiselijke omgeving of op locatie. Wij verassen U en uw gasten met topkwaliteit, de lekkerste hapjes en een verrassend diner. Gaat u in zee met SEC catering dan bent u verzekerd van exclusiviteit en een zeer persoonlijke aanpak.

Bij bijvoorbeeld een huwelijk draagt SEC catering zorg voor de gehele catering, van bruidstaart tot late night snack op uw feest. Maar ook de verdere aankleding en invulling (zoals styling, tenten en muziek) kunt u aan onze specialisten overlaten.

Met veel genoegen geven wij u een indruk wat wij voor u kunnen betekenen. Wij doen dit doorgaans middels een gesprek, maar in overleg kunt u komen proeven in de Private Dining. Ook hebben wij ervaring met het verzorgen van huwelijksfeesten in Belgiƫ. Wij nemen naast de gebruikelijke organisatie, ook alle transport, contact met plaatselijke leveranciers en meer, uit handen.

Neem contact op voor meer informatie over catering voor particulieren.

Evenementen

Uw organisatie is opzoek naar maatwerk voor een evenement. Dat komt goed uit. Wij hebben innovatieve, creatieve en originele oplossingen. En garanderen het maximale uit ieder budget.

Met referenties als Sail de Ruyter, het Jazzfestival in Middelburg en Domburg, het Zeeland Nazomerfestival hoeven we eigenlijk niet veel meer te vertellen.

Neem contact op voor meer informatie over evenementen catering.

Locaties

SEC catering kan catering verzorgen op elke locatie... van boot tot kasteel van fabriekshal tot kerk.
Wij kunnen beschikken over unieke cateringlocaties in Zeeland, enkele daarvan zijn:
- De Timmerfabriek in Vlissingen
- De zware plaatwerkerij in Vlissingen
- Panorama Walcheren, gevestigd in de Zware plaatwerkerij
- De grote Kerk van Veere
- Diverse zalen in het Arsenaalcomplex in Vlissingen
- 'De Pakhuizen' in het Muzeeum (exclusieve catering locatie)

Neem contact op voor meer informatie over de locaties.

Voor particulieren

Contact

SEC catering
Transportweg 9
4387 PE Vlissingen
T +31 (0)6 54 36 77 68
T +31 (0)6 22 74 46 17
E info@seccatering.nl