Huwelijk

Huwelijk

Huwelijk

Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag, een private dinner of een jubileum. SEC Catering combineert persoonlijke aandacht met culinaire hoogtepunten. Exact op maat. In uw eigen huiselijke omgeving of op locatie. Wij verassen U en uw gasten met topkwaliteit, de lekkerste hapjes en een verrassend diner. Gaat u in zee met SEC Catering dan bent u verzekerd van exclusiviteit en een zeer persoonlijke aanpak.

Bij bijvoorbeeld een huwelijk draagt SEC Catering zorg voor de gehele catering, van bruidstaart tot late night snack op uw feest. Maar ook de verdere aankleding en invulling (zoals styling, tenten en muziek) kunt u aan onze specialisten overlaten.

Met veel genoegen geven wij u een indruk wat wij voor u kunnen betekenen. Wij doen dit doorgaans middels een gesprek, maar in overleg kunt u komen proeven in de Private Dining. Ook hebben wij ervaring met het verzorgen van huwelijksfeesten in Belgiƫ. Wij nemen naast de gebruikelijke organisatie, ook alle transport, contact met plaatselijke leveranciers en meer, uit handen.

Neem contact op voor meer informatie over catering voor particulieren.