Exclusieve locaties

SEC Catering verzorgt catering op elke locatie … van boot tot kasteel van fabriekshal tot kerk. Wij beschikken over unieke locaties in Zeeland (en zelfs België). Enkele daarvan zijn:

MuZEEum (Vlissingen)

In de Pakhuizen van het Muzeeum te Vlissingen, bijna het leukste museum van Nederland, kunnen we beschikken over receptie en diner ruimtes. Sfeervol, exclusief en verrassend! Geschikt van 20 tot 150 personen.

Naar de site van MuZEEum

Intratuin (Koudekerke)

De Proeftuin van Intratuin Koudekerke. Geschikt voor groepen tot 200 personen. Een unieke locatie helemaal voor jouw evenement. In overleg is er veel, heel veel mogelijk; van diners tot recepties en van personeelsbijeenkomsten tot een kerstborrel.

In combinatie met het grote tuincentrum een unieke lokatie met het hele jaar volop groen en dicht bij de natuur. In de winter uiteraard bekend om de mooie en grote kerstshow.

Naar de site van Intratuin Koudekerke

Kasteel Ter Leyen, Boekhoute (BE)

Kasteel ter Leyen in Boekhoute, België, is een prachtige locatie waar SEC Catering regelmatig volledig verzorgde bruiloften organiseert. Er is plek voor zo’n 200 genodigden.

Naar de site van Kasteel ter Leyen

Oostkerk, Middelburg

In samenspraak met de Oostkerk, kunnen we beschikken over deze unieke locatie in Middelburg. Van recepties en diners (tot wel 100 gasten) tot exposities en van een kerstbijeenkomst tot een unieke feestlocatie. 

Neem een kijkje in de Oostkerk

Sociëteit de Vergenoeging, Middelburg

Tekst 1.

Naar de site van Sociëteit de Vergenoeging.

Grote Kerk, Veere

Tekst 2

Neem een kijkje in de Grote Kerk